Storing? Bel: 036 - 548 98 38
Dé specialist in duurzaam verwarmen en koelen uit de regio!
CO Vrij
Home / Over Ons

Over Gasservice Flevoland

De site die wij u met plezier presenteren geeft u een compleet beeld van wat wij als deskundig servicebedrijf bieden. Gasservice Flevoland b.v. is inmiddels ruim 30 jaar actief in de verwarmingsbranche. Onze onderneming is naar haar afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden. Als servicebedrijf zijn wij zowel actief in de particuliere sector als bij bedrijven en instellingen. Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven, fabrikanten en installateurs.

Over Gasservice Flevoland

Wij zijn een Gasservice installatiebedrijf met hoofdactiviteiten en specialisme in:

  • Onderhoud en service
  • Centrale verwarming
  • Vloerverwarming
  • Designradiatoren
  • Radiatorbekleding
  • Zonne-energie
  • Hete luchtverwarming
  • Ventilatie
  • Gastechnische installaties
  • Airconditioning

Onderhoud en service

Afnemers van Gasservice Flevoland b.v. kunnen bij ons terecht voor onderhoudswerkzaamheden en storingen. Uiteraard behoort het plaatsen van een nieuwe CV installatie en airco units ook tot onze activiteiten.

Kwaliteit

Niet alleen in onze dienstverlening staan we voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn afkomstig van zeer van gerenommeerde fabrieken. Het allerbeste materiaal voor een redelijke prijs, zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers kunnen de producten correct en deskundig voor u installeren. Wij zijn aangesloten bij Uneto-VNI en zijn een Kenteq-erkend leerbedrijf.

Technische kennis

Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de Cv-installateur, die wij u als Gasservice Flevoland graag geven.

Productkeuze en Showroom

Ons assortiment is de laatste jaren enorm uitgebreid. Wij zijn ervan overtuigd dat er door u een keuze gemaakt kan worden. In allerlei prijsklassen, uitvoeringen, kleuren en merken presenteren wij u kwalitatief hoogstaande producten met goede garantievoorzieningen. Een deel van de producten kunt u bekijken in onze showroom. U kunt telefonisch of via contact een afspraak maken voor een bezoek. Onze showroom is gevestigd in Almere Poort, Argonweg 63.

Over Gasservice Flevoland

Gasservice Flevoland is ruim 30 jaar actief in de verwarmingsbranche. Onze onderneming is toekomst- en servicegericht.

Wij verzorgen onderhoudsservice en installatie van verwarming en CV-ketels, airconditioning en duurzame gastechnische installaties.

Lees meer

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig, bel of mail ons!

Alle contactgegevens
Gasservice Flevoland uit Almere is lid van Techniek Nederland
Gasservice Flevoland is Bureau Veritas erkent
Gasservice Flevoland is een sbb erkend leerbedrijf
© 2024 Gasservice Flevoland

Nieuwe wetgeving per 1 april!

Om het aantal slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging te beperken, treedt op 1 april 2023 nieuwe wetgeving in werking: het wettelijk CO-stelsel. Vanaf die datum mogen alleen CO-vrij-gecertificeerde bedrijven werkzaamheden uitvoeren aan een gasverbrandingsinstallatie. Een niet-gecertificeerd bedrijf inhuren of zelf klussen aan een gasverbrandingsinstallatie is vanaf die datum verboden!

Kijk verder op onze website wat dit voor u betekend.

CO Vrij