Storing? Bel: 036 - 548 98 38
Dé specialist in duurzaam verwarmen en koelen uit de regio!
CO Vrij
Home / Onderhoud & Service

Onderhoud & Service van Gasservice Flevoland

Met onderhoud & service zorgt u dat uw cv-ketel optimaal functioneert. Hiermee voorkomt u niet alleen storingen maar bespaart u ook op uw stookkosten. Een schone, goed werkende CV-Ketel is namelijk een stuk zuiniger dan een CV-Ketel die niet wordt schoongemaakt. Ook zorgt goed onderhoud voor een verlengde levensduur van uw CV-Ketel, dat betekent dat u minder snel een nieuwe cv-ketel hoeft aan te schaffen.

Het onderhoud is gericht op veiligheid en werking van uw installatie. Er wordt gekeken of de installatie geïnstalleerd is volgens de geldende richtlijnen. U moet hierbij denken aan de rookgasafvoer en de luchttoevoer(of de juiste materialen gebruikt zijn, of er geen parkers in zitten en of de rookgasafvoer en luchttoevoer ook gebeugeld zijn.) ook wordt het apparaat gecontroleerd op gasdichtheid en uitstoot van CO met de benodigde metingen. Waar nodig worden er ook pakkingen vervangen.

Ook word er gecontroleerd of er een CO-melder aanwezig is bij de cv-ketel en of er voldoende ventilatie is in de opstellingsruimte waar de cv-ketel zich bevind.

Het cv toestel word geregistreerd bij de keuringsinstantie en krijgt zijn eigen QR code. Het kan dan voorkomen dat de keuringsinstantie ons(steekproefsgewijs) controleert.

Houdt er hierom rekening mee dat er eventueel aanpassingen aangebracht moeten worden aan uw cv-ketel die extra kosten met zich mee kunnen brengen.

Om het u makkelijk te maken staan hieronder de meest voorkomende mogelijkheden van onderhoud & service bij Gasservice Flevoland.
Tarieven van onze andere onderhouds- en service diensten vindt u hier.

CO Vrij

Over Gasservice Flevoland

Gasservice Flevoland is ruim 30 jaar actief in de verwarmingsbranche. Onze onderneming is toekomst- en servicegericht.

Wij verzorgen onderhoudsservice en installatie van verwarming en CV-ketels, airconditioning en duurzame gastechnische installaties.

Lees meer

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig, bel of mail ons!

Alle contactgegevens
Gasservice Flevoland uit Almere is lid van Techniek Nederland
Gasservice Flevoland is Bureau Veritas erkent
Gasservice Flevoland is een sbb erkend leerbedrijf
© 2024 Gasservice Flevoland

Nieuwe wetgeving per 1 april!

Om het aantal slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging te beperken, treedt op 1 april 2023 nieuwe wetgeving in werking: het wettelijk CO-stelsel. Vanaf die datum mogen alleen CO-vrij-gecertificeerde bedrijven werkzaamheden uitvoeren aan een gasverbrandingsinstallatie. Een niet-gecertificeerd bedrijf inhuren of zelf klussen aan een gasverbrandingsinstallatie is vanaf die datum verboden!

Kijk verder op onze website wat dit voor u betekend.

CO Vrij