Storing? Bel: 036 - 548 98 38
Dé specialist in duurzaam verwarmen en koelen uit de regio!
Home / Nieuws & Acties

Lopende acties

Huur een Nefit HR-Ketel voor maar 27,99 per maand

Huur een Nefit HR-Ketel voor maar 27,99 per maand

Wilt u zorgeloos verzekerd zijn van warmte zonder onverwachte kosten. Dan kunt u ook uw Nefit HR-Ketel huren bij Gasservice Flevoland.

Neem contact met ons op voor een advies op maat!

Eénmalig onderhoud voor mechanische ventilatie

Eénmalig onderhoud voor mechanische ventilatie

De ventilatie in uw woning kan bestaan uit mechanische ventilatie of een warmte terug win unit. Beide systemen en de gekoppelde kanalen dienen met regelmaat onderhouden te worden.​

Met regelmatig onderhoud werkt uw ventilatiesysteem beter en gaat het langer mee. U voorkomt hiermee wel 50% capaciteitsverlies in 3 jaar. Gasservice Flevoland verzorgt eventueel grondige, professionele reiniging van de luchtkanalen. Dit doen wij in de regio Almere en 25 km daarbuiten. Zo weet u zeker dat uw ventilatiesysteem altijd genoeg vervuilde lucht afvoert.

U kunt uw mechanische ventilatie nu al laten schoonmaken vanaf € 53,55!

Ook zo slecht geslapen??

Ook zo slecht geslapen??

U heeft al een Airco splitsysteem van Haier voor € 1400,00 inclusief materialen en arbeid exclusief BTW.

Nu ook dealer Agpo/Ferroli!

Nu ook dealer Agpo/Ferroli!

Voor alle bestaande Agpo ketels (Econpact/Megadens/Ultima toestellen is er een coulance actie vanuit Agpo/Ferroli zelf!

Deze ketels kunnen vervangen worden door een nieuw Ferroli BlueSense ketel tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze ketel is een totaal nieuw concept en uiteraard veel beter als de oude toestellen. 10 jaar garantie op de warmtewisselaar en 2 jaar op de overige componenten.

U heeft al een nieuwe ketel voor € 1548.76,- inclusief materialen en arbeid exclusief BTW.

Het laatste nieuws

Nu verkrijgbaar! De Nieuwe Intergas Xtreme ketel

Nu verkrijgbaar! De Nieuwe Intergas Xtreme ketel

De Intergas Xtreme is de nieuwste Intergas cv-ketel. In de Xtreme toestellen van Intergas gaan prestaties, intuïtieve bediening, een eigentijds design en een extreem hoog rendement op warmwater hand in hand. Door dit hoge rendement gebruikt de Xtreme minder energie, zonder in te leveren op comfort.

De Intergas Xtreme cv-ketel is ontworpen voor de consument van nu. Woningen zijn energiezuiniger geworden en er worden steeds hogere prestaties verwacht op het gebied van warmwatercomfort. De Intergas Xtreme past perfect bij de wensen van deze tijd. Bij Intergas is techniek belangrijk om de gebruiker te voorzien van zorgeloze warmte en een comfortabele hoeveelheid warmwater. Dit is precies wat de Xtreme toestellen bieden.

De Intergas Xtreme maakt gebruik van het beproefde concept van de dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar. Het gepatenteerde Intergas ontwerp, met twee gescheiden koperen circuits, zorgt voor optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Het CV-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut.

Naast deze beproefde wisselaar wordt in de Intergas Xtreme gebruik gemaakt van een 2e warmtewisselaar (warmte terugwin unit). Deze 2e warmtewisselaar is geïntegreerd in de rookgasafvoer van het toestel waarmee de verbrandingsgassen nog verder afgekoeld worden. Tevens wordt de restwarmte van de rookgassen tijdens CV-gebruik benut om het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie nodig om het water op temperatuur te brengen.

Neem contact op met Gasservice Flevoland voor meer informatie.

Nieuw! EasyControl. De slimme regeling.

Nieuw! EasyControl. De slimme regeling.

De Bosch EasyControl heeft een toepasselijke naam: hij is eenvoudig in gebruik en kan de temperatuur van elke ruimte afzonderlijk regelen mits hem te gebruiken in combinatie met radiatorthermostaten. Je kan eveneens de verwarmingsprogramma's aanpassen in functie van je behoeften. Dankzij de app bedien je eenvoudig al deze instellingen op afstand, via je smartphone of tablet. Wil je dat het thuis lekker warm is als je terugkomt van vakantie? EasyControl regelt het!

Een ander niet te verwaarlozen voordeel is de compatibiliteit met de regelwijzen (weersafhankelijk, op basis van kamertemperatuur of regeling van radiatorthermostaten*), wat je een ErP-bonus oplevert van maximaal +5 punten. Een voordeel dat je onmiddellijk in je portemonnee zal voelen!

De EasyControl blinkt ook uit in compatibiliteit, gaande van conventionele tot condenserende gasketels. Met een adapter (optioneel) kan deze thermostaat werken met oudere Junkers toestellen die geen EMS-verbinding hebben.

De thermostaat heeft een zeer verzorgd design met zijn glazen front en afgeronde hoeken, waardoor je de EasyControl makkelijk in je interieur kan integreren. De thermostaat is verkrijgbaar in wit of zwart.

De EasyControl wordt aangeboden in een kit met 3 radiatorthermostaten. Je kan dan onmiddellijk beginnen met het definiëren van de verschillende verwarmingszones.

De thermostaat is natuurlijk ook alleen beschikbaar en de radiatorthermostaten* worden eveneens per stuk verkocht. Dus als je meerdere ruimtes afzonderlijk wil regelen, kan je zoveel radiatorthermostaten kopen als je radiatoren hebt om uit te rusten.

Duurzaam met Nefit

Duurzaam met Nefit

Nefit heeft diverse duurzame installatie mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Waarschuwing: Nefit TopLine-serie 2006-2009

Waarschuwing: Nefit TopLine-serie 2006-2009
Waarschuwing: Nefit TopLine-serie 2006-2009

Bent u gebruiker van een cv-toestel van het type Nefit TopLine, TopLine Compact of Nefit TopLine AquaPower (Plus) tot en met 30 kW welke geproduceerd is vanaf 2006 tot en met 2009, dan vragen uw aandacht voor het volgende;

In 2009 hebben wij vastgesteld dat, wanneer de branderklemmen na het uitvoeren van onderhoud niet juist worden gesloten, de brander niet altijd voldoende wordt afgesloten. Hierdoor kunnen binnenin het toestel rookgassen ontsnappen, waardoor smeltschade kan ontstaan aan de binnenzijde van het toestel. Dit zou kunnen leiden tot brand.

Sinds eind 2009 worden de versie 1-branders al vervangen en in veel gevallen is deze brander de afgelopen jaren al door de installateur of onze eigen servicemonteur vervangen door een aangepaste branderset, welke onjuiste sluiting van de brander voorkomt. Nog niet alle betrokken toestellen zijn omgebouwd en wij willen ook de resterende versie 1-branders uit de markt halen.

Vervanging
In opdracht van Nefit zal uw installateur of onderhoudspartij deze vervanging uitvoeren tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. We hebben de installateurs in de Nederlandse markt hiervan op de hoogte gebracht. Deze vervanging is voor u kosteloos.

Regulier onderhoud
Goed onderhoud is cruciaal voor een goede en veilige werking van uw cv-ketel. Voor TopLine-toestellen schrijven wij voor om minimaal 1 x per 2 jaar onderhoud te laten uitvoeren door een erkend installateur of onderhoudsbedrijf. Mocht u nog geen regulier onderhoud laten uitvoeren dan raden wij ten zeerste aan dit nu te laten doen. In het kader van dat onderhoud kan ook bovengenoemde brandervervanging plaatsvinden.

Hoe kan ik zien welk toestel ik heb?
Controleer hiertoe de typeplaat bovenop het toestel. Het toesteltype vindt u bij "Model": begint het type met "Nefit TopLine" en bevat de cijferreeks linksboven de combinatie 06 (2006), 07 (2007) , 08 (2008) of 09 (2009), dan geldt de waarschuwing voor uw toestel.

Bent u gebruiker van één van de genoemde TopLine toestellen dan verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om uw medewerking te verlenen. Mogelijk is de brander van uw toestel eerder vervangen door een nieuwe versie. In dat geval is uw toestel al aangepast en is vervanging niet nodig.

Nefit Easy voor OpenTherm CV-Ketels

Nefit Easy voor OpenTherm CV-Ketels

Nefit Easy is geschikt voor alle merken cv-toestellen. Met de slimme Easy Connect Adapter kunt u de Nefit Easy thermostaat aansluiten op elke cv-ketel met OpenTherm. OpenTherm is de 'taal' die het meest wordt gebruikt om cv-ketels met de thermostaat te laten communiceren. Daarnaast kunt u Easy Connect ook gebruiken om de Nefit Easy thermostaat te laten werken met oudere Nefit-toestellen (EcomLine/Economy HR-ketels).

De slimme Nefit Moduline Easy thermostaat is nu verkrijgbaar bij Gasservice Flevoland!

De slimme Nefit Moduline Easy thermostaat is nu verkrijgbaar bij Gasservice Flevoland!

Geen ingewikkelde functies, onnodige knopjes of programmeerwerk. Easy maakt het iedereen makkelijk! Waar u ook bent, u kunt altijd uw cv regelen met de Easy app op uw smartphone en tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening van de Easy zelf is een wonder van eenvoud.

De Nefit Easy bevat vele functies zoals, aanwezigsheidsdetectie, gasverbruik bekijken, push berichten bij foutmeldingen en/of storingen, service op afstand, zelflerend vermogen, openhaardfunctie, douchetimer, drie klokprogramma's, weersafhankelijke regeling en nog veel meer!

Gasservice Flevoland nu Itho Daalderop Dealer!

Gasservice Flevoland nu Itho Daalderop Dealer!

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Ze streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven, met een assortiment dat bestaat uit verwarming-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.

Over Gasservice Flevoland

Gasservice Flevoland is ruim 30 jaar actief in de verwarmingsbranche. Onze onderneming is toekomst- en servicegericht.

Wij verzorgen onderhoudsservice en installatie van verwarming en CV-ketels, airconditioning en duurzame gastechnische installaties.

Lees meer

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig, bel of mail ons!

Alle contactgegevens
Gasservice Flevoland uit Almere is lid van Techniek Nederland
Gasservice Flevoland is Bureau Veritas erkent
Gasservice Flevoland is een sbb erkend leerbedrijf
© 2022 Gasservice Flevoland