Storing? Bel: 036 - 548 98 38
Dé specialist in duurzaam verwarmen en koelen uit de regio!
CO Vrij
Home / CV-Ketels
  • CV-Ketels
  • CV-Ketels
  • CV-Ketels

CV-Ketels

CO Vrij

Voor CV-Ketels bent u bij Gasservice Flevoland aan het juiste adres!

In onze dienstverlening staan we voor kwaliteit en ook onze producten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrieken. Het allerbeste materiaal voor een redelijke prijs, zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven.

Bij de installatie van een nieuwe CV-Ketel moet er voldaan worden aan de voorschriften van de Fabrikant. Dit houdt in dat er rekening gehouden moet worden met de maatvoeringen die de fabrikant meld ook doorgevoerd moeten worden. Die minimale maatvoeringen die nodig zijn om de CV-Ketel te mogen plaatsen zijn : Een minimale hoogte van 180cm en aan beide zijde van de CV-ketel moet 10cm ruimte zitten. wanneer de ketel in een een gesloten ruimte hangt dient er voldoende natuurlijke ventilatie aanwezig te zijn.

De rookgasafvoer word tijdens de installatie altijd vervangen volgens de voorschriften van de fabrikant. Dat betekend dat zowel de dakdoorvoer als alle aansluitbuizen vervangen worden. De rookgasbuizen en de luchttoevoer buizen dienen ook gebeugeld te worden.

Het advies is altijd om een CO-Melder te plaatsen in de ruimte waar de CV-Ketel hangt.

Ook is het advies om de installatie waterzijdig in te regelen. Het instellen van radiatoren heet `waterzijdig inregelen`. Hierna stroomt door alle radiatoren precies de hoeveelheid CV-water die nodig is. Dit is om een optimaal rendement te creëren. Het kan ook je energieverbruik met 5% tot soms wel 15% verlagen.

Full Service CV-Ketel Acties

Gasservice Flevoland biedt zeer scherp geprijste CV-Ketels van Intergas, Remeha, Ferolli en Nefit inclusief montage en onderhoud voor een vast bedrag per maand met storingsdienst en onderdelen.

Onderhoud

Voor onderhoud hebben we verschillende opties. Gasservice Flevoland biedt jaarlijkse automatische onderhoudbeurten, maar u kunt ook terecht voor eenmalig onderhoud. Alle opties kunt u bekijken op de Onderhoud & Service pagina.

  • CV-ketel installatie
  • CV-ketel onderhoud
  • CV-ketel advies

Gasservice Flevoland werkt met o.a. de volgende fabrikanten op het gebied van cv-ketels:

Over Gasservice Flevoland

Gasservice Flevoland is ruim 30 jaar actief in de verwarmingsbranche. Onze onderneming is toekomst- en servicegericht.

Wij verzorgen onderhoudsservice en installatie van verwarming en CV-ketels, airconditioning en duurzame gastechnische installaties.

Lees meer

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig, bel of mail ons!

Alle contactgegevens
Gasservice Flevoland uit Almere is lid van Techniek Nederland
Gasservice Flevoland is Bureau Veritas erkent
Gasservice Flevoland is een sbb erkend leerbedrijf
© 2024 Gasservice Flevoland

Nieuwe wetgeving per 1 april!

Om het aantal slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging te beperken, treedt op 1 april 2023 nieuwe wetgeving in werking: het wettelijk CO-stelsel. Vanaf die datum mogen alleen CO-vrij-gecertificeerde bedrijven werkzaamheden uitvoeren aan een gasverbrandingsinstallatie. Een niet-gecertificeerd bedrijf inhuren of zelf klussen aan een gasverbrandingsinstallatie is vanaf die datum verboden!

Kijk verder op onze website wat dit voor u betekend.

CO Vrij