Storing? Bel: 036 - 548 98 38

Dé specialist in duurzaam verwarmen en koelen uit de regio!

Lopende Acties

Win je aankoop bedrag terug met Remeha!

Win je aankoop bedrag terug met Remeha!

Bij aankoop van een Remeha CV-Ketel kun je nu het volledige aankoop bedrag terug winnen! Neem contact op voor de voorwaarden.

Huur een Nefit HR-Ketel voor maar 27,99 per maand

Huur een Nefit HR-Ketel voor maar 27,99 per maand

Wilt u zorgeloos verzekerd zijn van warmte zonder onverwachte kosten. Dan kunt u ook uw Nefit HR-Ketel huren bij Gasservice Flevoland.

Neem contact met ons op voor een advies op maat!

Eénmalig onderhoud voor mechanische ventilatie

Eénmalig onderhoud voor mechanische ventilatie

De ventilatie in uw woning kan bestaan uit mechanische ventilatie of een warmte terug win unit. Beide systemen en de gekoppelde kanalen dienen met regelmaat onderhouden te worden.​

Met regelmatig onderhoud werkt uw ventilatiesysteem beter en gaat het langer mee. U voorkomt hiermee wel 50% capaciteitsverlies in 3 jaar. Gasservice Flevoland verzorgt eventueel grondige, professionele reiniging van de luchtkanalen. Dit doen wij in de regio Almere en 25 km daarbuiten. Zo weet u zeker dat uw ventilatiesysteem altijd genoeg vervuilde lucht afvoert.

U kunt uw mechanische ventilatie nu al laten schoonmaken vanaf € 45,-!

Nu ook dealer Agpo/Ferroli!

Nu ook dealer Agpo/Ferroli!

​Voor alle bestaande Agpo ketels (Econpact/Megadens/Ultima toestellen is er een coulance actie vanuit Agpo/Ferroli zelf!

Deze ketels kunnen vervangen worden door een nieuw Ferroli BlueSense ketel tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze ketel is een totaal nieuw concept en uiteraard veel beter als de oude toestellen. 10 jaar garantie op de warmtewisselaar en 2 jaar op de overige componenten.

U heeft al een nieuwe ketel voor € 982,00 inclusief materialen en arbeid exclusief BTW.

Ook zo slecht geslapen??

​U heeft al een Airco splitsysteem van Midea voor € 1395,00 inclusief materialen en arbeid exclusief BTW.

Het laatste nieuws

Duurzaam met Nefit

Nefit heeft diverse duurzame installatie mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Nefit warmtepompen en zonne-energiesystemen
Nefit warmtepompen

Waarschuwing: Nefit TopLine-serie 2006-2009

Waarschuwing: Nefit TopLine-serie 2006-2009

Bent u gebruiker van een cv-toestel van het type Nefit TopLine, TopLine Compact of Nefit TopLine AquaPower (Plus) tot en met 30 kW welke geproduceerd is vanaf 2006 tot en met 2009, dan vragen uw aandacht voor het volgende;

In 2009 hebben wij vastgesteld dat, wanneer de branderklemmen na het uitvoeren van onderhoud niet juist worden gesloten, de brander niet altijd voldoende wordt afgesloten. Hierdoor kunnen binnenin het toestel rookgassen ontsnappen, waardoor smeltschade kan ontstaan aan de binnenzijde van het toestel. Dit zou kunnen leiden tot brand.

Sinds eind 2009 worden de versie 1-branders al vervangen en in veel gevallen is deze brander de afgelopen jaren al door de installateur of onze eigen servicemonteur vervangen door een aangepaste branderset, welke onjuiste sluiting van de brander voorkomt. Nog niet alle betrokken toestellen zijn omgebouwd en wij willen ook de resterende versie 1-branders uit de markt halen.

Waarschuwing: Nefit TopLine-serie 2006-2009

Vervanging
In opdracht van Nefit zal uw installateur of onderhoudspartij deze vervanging uitvoeren tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. We hebben de installateurs in de Nederlandse markt hiervan op de hoogte gebracht. Deze vervanging is voor u kosteloos.

Regulier onderhoud
Goed onderhoud is cruciaal voor een goede en veilige werking van uw cv-ketel. Voor TopLine-toestellen schrijven wij voor om minimaal 1 x per 2 jaar onderhoud te laten uitvoeren door een erkend installateur of onderhoudsbedrijf. Mocht u nog geen regulier onderhoud laten uitvoeren dan raden wij ten zeerste aan dit nu te laten doen. In het kader van dat onderhoud kan ook bovengenoemde brandervervanging plaatsvinden.

Hoe kan ik zien welk toestel ik heb?
Controleer hiertoe de typeplaat bovenop het toestel. Het toesteltype vindt u bij "Model": begint het type met "Nefit TopLine" en bevat de cijferreeks linksboven de combinatie 06 (2006), 07 (2007) , 08 (2008) of 09 (2009), dan geldt de waarschuwing voor uw toestel.

Bent u gebruiker van één van de genoemde TopLine toestellen dan verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om uw medewerking te verlenen. Mogelijk is de brander van uw toestel eerder vervangen door een nieuwe versie. In dat geval is uw toestel al aangepast en is vervanging niet nodig.

De nieuwe Nefit ProLine NxT

De nieuwe Nefit ProLine NxT

De kleinste en meest complete HR-ketel in zijn klasse.
De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. De ProLine NxT is uniek in zijn soort: het is niet zomaar een kleine combiketel, maar in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

Bewezen concept
ProLine kent een bewezen concept. Met honderdduizenden geïnstalleerde toestellen in de afgelopen jaren is ProLine een van de toestellen met de allerhoogste bedrijfszekerheid.

Nieuwe generatie: nog energiezuiniger
ProLine NxT is nóg zuiniger met energie dan de vorige generatie HR-ketels. Met extra hoog rendement op cv en warm water, een zeer laag standby-verbruik en zijn Low Energy pomp (tot 75% zuiniger) voldoet het toestel ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen (2015).

Klaar voor de toekomst
ProLine NxT is voorbereid op de verwachte toekomstige wijzigingen in de gassamenstelling. Het unieke MultiGasblok kan elke wijziging aan. Zelfs bijmengen van biogas is mogelijk.

Nefit Easy voor OpenTherm CV-Ketels

Nefit Easy voor OpenTherm CV-Ketels

Nefit Easy is geschikt voor alle merken cv-toestellen. Met de slimme Easy Connect Adapter kunt u de Nefit Easy thermostaat aansluiten op elke cv-ketel met OpenTherm. OpenTherm is de 'taal' die het meest wordt gebruikt om cv-ketels met de thermostaat te laten communiceren. Daarnaast kunt u Easy Connect ook gebruiken om de Nefit Easy thermostaat te laten werken met oudere Nefit-toestellen (EcomLine/Economy HR-ketels).

De slimme Nefit Moduline Easy thermostaat is nu verkrijgbaar bij Gasservice Flevoland!

De slimme Nefit Moduline Easy thermostaat is nu verkrijgbaar bij Gasservice Flevoland!

Geen ingewikkelde functies, onnodige knopjes of programmeerwerk. Easy maakt het iedereen makkelijk! Waar u ook bent, u kunt altijd uw cv regelen met de Easy app op uw smartphone en tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening van de Easy zelf is een wonder van eenvoud.

De Nefit Easy bevat vele functies zoals, aanwezigsheidsdetectie, gasverbruik bekijken, push berichten bij foutmeldingen en/of storingen, service op afstand, zelflerend vermogen, openhaardfunctie, douchetimer, drie klokprogramma's, weersafhankelijke regeling en nog veel meer!

Nu in de showroom de allernieuwste Nefit Trendline met A label pomp

Nu in de showroom de allernieuwste Nefit Trendline met A label pomp De Nefit Trendline is compleet vernieuwd.

Remeha Tzerra Ketel

Remeha Tzerra Ketel

​Remeha heeft een nieuwe ketel op de markt gebracht de Remeha Tzerra.

Deze ketel is zeer klein en groots van prestaties.

Vasco brengt nieuwe Midrange Serie uit

​Vasco heeft een nieuwe collectie radiatoren uitgebracht, de Midrange serie.

Deze radiatoren zijn mooi van vormgeving, goedkoper geworden met 10 jaar garantie op het lakwerk en dichtheid.

Gasservice Flevoland nu Itho Daalderop Dealer!

Gasservice Flevoland nu Itho Daalderop Dealer!

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Ze streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven, met een assortiment dat bestaat uit verwarming-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.

Nieuw: De Nefit BaseLine

Nieuw: De Nefit BaseLine

De degelijke Nefit BaseLine HR-ketel biedt alles wat nodig is voor een gunstig kostenplaatje én tevreden gebruikers. De BaseLine is snel en eenvoudig te installeren, ook op de plaats van de oude cv-ketel. Dé oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt. Neem voor meer informatie contact met ons op!